Tarkista kuukauden avainasiakastarjoukset täältä!

Avainasiakkuus

Kun tulet meille Avainasiakkaaksi, hyödyt niin edullisista hinnoista kuin lääkitysturvallisuutesi paranemisestakin. Liittyminen on ilmaista ja helppoa, ja se onnistuu apteekissa asioinnin yhteydessä. Avainasiakkuus liitetään henkilötunnukseen, jolloin asiakkuudesta ei tule uutta korttia ja asiakkuuden tunnistaminen onnistuu Kela-kortilla tai henkilöllisyystodistuksella.

Avainasiakkaan edut

Avainasiakkaana saat sekä ostohyvitysalennusta että kuukausittain vaihtuvia tarjouksia.

Ostohyvitysalennusta kerryttävät kaikki apteekissamme tehdyt reseptivapaat ostokset. Avainasiakkuutta näyttämällä saat meiltä kertymäsi mukaisen alennuksen kaikista normaalihintaisista itsehoitotuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä.

Avainasiakkuudella saat myös kuukausittain vaihtuvat Avainasiakastarjoukset, jotka löydät sekä Avainapteekkien sivuilta että Avainapteekit-lehdestä.

Lääkitysturvallisuutesi paranee, kun olet Avainasiakas, sillä lääkitystietosi tallentuvat asiakasrekisteriimme. Tällöin voimme varmistaa lääkkeidesi yhteensopivuuden ja soveltuvuuden sinulle. Asiakasrekisterin tietosuojaselosteen löydät täältä.

Avainasiakkaidemme reseptinuusimispyynnöt lähetämme veloituksetta.

Apoteekki-lehti

Avainapteekeilla on oma asiakaslehti Avainapteekit, joka julkaistaan kuusi kertaa vuodessa. Lehdessä on asiantuntevia artikkeleita niin ajankohtaisista ilmiöistä kuin terveydestä ja hyvinvoinnistakin. Siinä myös esitellään avainasiakastarjoukset, jotka saat avainasiakaskortilla tai -tarralla mistä tahansa Avainapteekista.

Mikä Avainapteekki?

Avainapteekit ovat yksityisiä apteekkeja, jotka tekevät yhteistyötä taatakseen asiakkailleen parhaan mahdollisen palvelun ja edulliset hinnat. Avainapteekkien toimipaikkoja on jo yli 100. Voit tutustua Avainapteekkeihin ja Avainasiakkuuteen lähemmin täällä.

Yhteystiedot

Kalasataman apteekki

Hermannin rantatie 5

00580 HELSINKI

(09) 7744 850

info@kalasatamanapteekki.fi 

Aukioloajat

Maanantai 09:00 - 21:00

Tiistai 09:00 - 21:00

Keskiviikko 09:00 - 21:00

Torstai 09:00 - 21:00

Perjantai 09:00 - 21:00

Lauantai 10:00 - 19:00

Sunnuntai 12:00 - 18:00

Avainasiakkuus apteekki