Hoitolahuone Rantakukka

Kalasataman apteekissa toimiva Hoitolahuone Rantakukka sijaitsee meren äärellä, kauppakeskus Redissä Kalasatamassa. Tarjoamme tehokkaita kasvohoitoja ja ihonhoitotuotteita sekä hyödynnämme lääketieteellisen ihonhoidon viimeisimpiä edistysaskelia. Kasvohoitovalikoimaamme kuuluvat Exuviance happohoidot sekä Dermapen-mikroneulaus. Keskitymme iho-ongelmien (akne, arvet, pigmenttiläiskät, rypyt) tehokkaaseen hoitoon.

 

Käytämme hoidoissamme vain tieteellisesti tutkittuja ja tehokkaaksi todettuja menetelmiä sekä vaikuttavia aineita, kuten AHA-happoja, retinolia ja antioksidantteja. Lisäksi teemme kulmien muotoilua sekä ripsien ja kulmien kestovärjäystä. Parhaimman hoitotuloksen saavuttamiseksi suosittelemme yksittäisiä kasvohoitoja edullisempia sarjahoitoja. Kosmetologimme ovat ihonhoidon ammattilaisia, jotka huomioivat hoidon valinnassa asiakkaan yksilölliset tarpeet sekä toiveet.

Kasvohoidot

Exuviance happohoidot+

Kirkastavat Exuviance-kasvohoidot sopivat lähes kaikille, myös herkkäihoisille. Exuviance kasvohoidot sekä ihonhoitotuotteet perustuvat patentoituihin AHA- ja PHA-happoihin, jotka uudistavat ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti.

AHA-hapot kuorivat ihon pintakerroksen kuolleet ihosolut hellävaraisesti, jolloin iho kirkastuu, huokoset supistuvat ja pigmenttiläiskät vaalenevat. AHA-hapoilla voidaan hoitaa menestyksekkäästi ihon ennenaikaista vanhenemista, aknea ja pigmenttiläiskiä. Parhaat hoitotulokset saat sarjahoidolla. Säännölliset hoidot vahvistavat ihoa ja hidastavat ihon ikääntymisprosessia.

Kosmetologimme räätälöivät Exuviance-hoidot aina yksilöllisesti eri ihotyypeille sopiviksi. Exuviance-kasvohoitoihin tottuneelle iholle voidaan myös käyttää erilaisia boostereita tehostamaan hoidon vaikutusta. Sitruunahappoa sisältävä Antioxidant-boosteri on erinomainen rypyille ja juonteille, kun taas mantelihappoa sisältävä Clarifying- boosteri on erinomainen akneiholle.

Huomioi, että jotkin lääkitykset ovat kontraindikaationa AHA-kuorinnan tekemiselle esim. aknelääke isotretinoiini. AHA-kuorintoja ei myöskään tehdä ärtyneelle/auringon polttamalle iholle. Ole meihin yhteydessä, jos olet epävarma hoidon sopivuudesta itsellesi.

Tutustu Exuviance-tuotesarjaan.

Dermaceuticals

Dermapen mikroneulaus

Uusinta tekniikkaa edustava Dermapen 4 -laite rei’ittää ihon kohtisuoraan 16-neulaisella luoden miljoonia mikrokanavia ihoon käynnistäen ihon luonnollisen korjausprosessin. Ihon neulaus aiheuttaa ihoon hallittua traumaa, joka stimuloi kollageeni- ja elastiinisäikeiden tuotantoa kudoksessa.

Neulan pituus valitaan aina hoidettavan ihoalueen sekä ihon tarpeen mukaan ja sitä voidaan säätää hoidon aikana. Lyhyellä neulapituudella neulattaessa hoito on lähes kivuton. Hoito mahdollistaa jopa 80% tehokkaamman aktiiviainesosien kuljettamisen syvälle ihon kerroksiin.

Kosmetologimme valitsevat juuri sinun ihollesi parhaiten sopivat imeytettävät aktiiviaineet. Mikroneulauksella hoidetaan ikääntynyttä ja veltostunutta ihoa, ryppyjä ja juonteita, pystyryppyjä huultenympärysiholla, laajentuneita ihohuokosia sekä tasoitetaan arpia ja hyperpigmentaatiota.

Hoidon tulokset ovat nähtävissä heti ensimmäisen hoidon jälkeen, mutta ihon kunto paranee jopa 6-12kk hoitojen jälkeen. Parhaat tulokset saat käymällä sarjahoidossa 2-8 viikon välein riippuen hoidettavasta ongelmasta. Huomioi, että hoitoa ei voi tehdä tulehtuneelle akneiholle tai jos sinulla on aktiivinen huuliherpes. Ole meihin yhteydessä, jos olet epävarma hoidon sopivuudesta itsellesi.

Hoidon jälkeen tulee välttää vuorokauden ajan hikiliikuntaa, kuumia kylpyjä sekä saunomista, uimista kloori- sekä merivedessä sekä itseruskettavia tuotteita. Suoraa aurinkoa tai solariumia on vältettävä noin viisi päivää hoidon jälkeen. Älä myöskään koskettele, puristele tai hankaa ihoa paranemisen aikana. Hoidon jälkeen iholla voi parin päivän ajan esiintyä punoitusta sekä kiristävää tunnetta.

Dermaworld
Dermaceuticals

Medik8 kasvohoidot

Medik8 on kansainvälisesti palkittu ihonhoitosarja, jonka laadukkaat tuotteet ovat biokemistien ja farmakologien kehittämiä. Tuotteiden tehokkuus vahvistetaan tieteellisin menetelmin. Medik8 tarjoaa monipuolisen valikoiman kaikille sopivia ammattimaisia kasvohoitoja. Hoidot sisältävät CSA-filosofian sekä ylelliset hoitomenetelmät.

Terveen ihon saavuttamiseksi Medik8 noudattaa CSA-filosofiaa, joka tarkoittaa päivittäisessä ihonhoidossa C-vitamiinin, aurinkosuojan ja A-vitamiinin käyttöä. Tuotteiden puhtaat raaka-aineet ja tieteellinen näyttö takaavat tuloksellista ihonhoitoa.

Hoidon suunnittelee ammattilaisemme ihosi kunnon ja tarpeiden mukaan. Hoito aloitetaan aina ihoanalyysillä ja alkukartoituksella. Medik8 kasvohoidoissa yhdistyvät ammattituotteiden tulokset sekä klassisen kasvohoidon hemmottelu.

Medik8 kasvohoidot:

  • Deep Hydration Facial - Erinomainen hoito ravitsemaan erittäin kuivaa ja kosteusköyhää ihoa. Jättää pehmeän, kosteutetun ja raikkaan lopputuloksen. Soveltuu kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivalle iholle.
  • Calming Facial - Ammattimaisen tehokas kasvohoito rauhoittaa herkistynyttä ja tulehtunutta ihoa tehden ihosta miellyttävän tuntuisen ja kosteutetun. Soveltuu kaikille ihotyypeille.
  • Platinum Facial - Rentouttava ja ihoa nuorentava kasvohoito tarjoaa välittömiä ja näkyviä tuloksia. Hoito kiinteyttää ja kirkastaa ihoa. Tulokset näkyvät heti, mutta sarjahoidolla tulokset pysyvät pidempään.