Ihonhoito

Ihonhoitoa laadukkaalla apteekkikosmetiikalla Helsingissä

Apteekkimme ammattiosaamista vahvistaa kosmetologi, joka auttaa sinua valitsemaan juuri omalle ihollesi sopivat tuotteet. Hän on perehtynyt apteekkikosmetiikkaan ja osaa opastaa tuotteiden käytössä sekä iho-ongelmien ratkaisemisessa. Jos siis kaipaat navigointiapua apteekkikosmetiikan maailmaan, sinulla on tarve tietynlaiselle tuotteelle tai et tiedä, miten hoitaa ihoasi parhaiten, kosmetologimme on paikalla sinua varten!

Apteekkikosmetiikka

Kalasataman apteekista löydät laadukkaat ja turvalliset kosmetiikkatuotteet jokaisen ihotyypin tarpeisiin. Valikoimaamme kuuluu niin perinteisiä apteekkikosmetiikkasarjoja kuin uusia ja innovatiivisiakin kosmetiikkatuotteita. Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen tuotevalikoimaan!

Pst! Huomasithan, että kosmetiikkaostokset myös kartuttavat Avainasiakkaan ostokertymääsi ja saat niistä ostokertymäprosenttisi mukaiset alennukset.

Ihonhoito apteekkikosmetiikalla Helsingissä

Ruotsalainen ACO on kehitetty yrityksen omassa tuotekehityslaboratoriossa erityisesti herkälle pohjoismaiselle iholle. Sarjaan kuuluu tuotteita niin vartalon ja kasvojen kuin hiusten ja päänahankin hoitoon. ACOlta löytyy sekä ylellistä anti-age-kosmetiikkaa että päivittäisen ihonhoidon perustuotteita koko perheelle.

Tuotesarjan omille sivuille.

Erityisen herkälle iholle suomalaisista raaka-aineista valmistettu Atopik-sarja saa voimansa luomukauran ja luonnonmustikan hoitavista ominaisuuksista. Tämä herkkää ihoa hellivä apteekkikosmetiikkasarja on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja se valmistetaan Helsingin Herttoniemessä – aitoa lähituotantoa! Lisäksi sarja on vegaaninen eli sen tuotteet eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia tai mitään eläimistä saatavia sivutuotteita, ja sille on myönnetty eläinkokeettomuudesta todistava Leaping Bunny -tunnus.

Tuotesarjan omille sivuille.

Avène-ihonhoitosarjan tuotteet perustuvat rauhoittavaan terveyslähdeveteen, jonka vaikutukset on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien ja josta on tehty kymmeniä kliinisiä tutkimuksia. Sarjan kaikki tuotteet ovat hypoallergeenisia, ja niistä jokainen on testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa. Osalla Avènen tuotteista on Allergia-, iho- ja astmaliiton yhteistyötunnus. Kattava apteekkikosmetiikkasarja sisältää tuotteita kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille.

Tuotesarjan omille sivuille.

Uusimpia Suomeen saapuneita apteekkikosmetiikkasarjoja on CeraVe, joka on suunniteltu kuivan, kutisevan ja erittäin vaateliaan ihon tarpeisiin. CeraVen teho perustuu kolmen keramidin yhdistelmään. Keramidit suojaavat, kosteuttavat ja auttavat ihoa palauttamaan luontaisen läpäisyesteensä, suojakerroksen, joka estää kosteuden karkaamista. Ihotautilääkärien suunnittelema sarja sisältää myös muita kosteuttavia ja suojaavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa ja sinkkiä. Sarjassa on monenlaisia vartalo- ja kasvotuotteita erilaisista iho-ongelmista kuten aknesta tai atopiasta kärsiville.

Tuotesarjan omille sivuille.

Edistyksellinen, tieteellisesti kehitetty Exuviance perustuu patentoidulle AHA-teknologialle. Tällä alfahydroksihappoteknologialla on lääketieteellinen perusta, ja se edistää ihon uudistumista sekä kosteuttaa ihoa syvältä. Sarjan tuotteet muun muassa vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä sekä vaalentavat pigmenttiläiskiä, minkä ansiosta ihosta tulee nuorekkaampi ja terveempi.

Tuotesarjan sivuille ja verkkokauppaan.

Herkkäihoisen luottosarja Favora on täysin hajusteeton ja väriaineeton. Ei siis olekaan ihme, että sarjan kaikilla tuotteilla on Allergia-, iho- ja astmaliiton Allergiatunnus, joka osoittaa niiden sopivan useimmille herkkäihoisille, allergisille, astmaatikoille ja tuoksuyliherkille. Favoran tuotteet sisältävät vain tarkkaan valittuja ainesosia, ja ne suojaavat, rauhoittavat ja vahvistavat herkkää ihoa.

Tuotesarjan omille sivuille.

Tehokkuuteen ja turvallisuuteen tähtäävä La Roche-Posay tekee yhteistyötä maailmanlaajuisesti yli 25 000 ihotautilääkärin kanssa kehittääkseen parhaat mahdolliset herkän ihon hoitotuotteet. Sarjan raaka-aineet valitaan tarkoin harkiten ja minimaalisuuden periaatetta noudattaen, jotta tuotteet olisivat yhtä aikaa mahdollisimman tehokkaita ja hyvin siedettyjä. La Roche-Posaylta löytyvät kaikenlaiselle herkälle iholle sopivat ihonhoitotuotteet, oli ongelmana sitten kuivuus, akne tai herkkyydestä johtuva punoitus.

Tuotesarjan omille sivuille.

Medik8 on arvostettu ihonhoitosarja, jonka tuotteet on kehittänyt tiimi biokemistejä ja farmakologeja. Valmistettu käsin Englannissa, tuotteet valmistetaan puhtaassa bioteknologian tutkimuslaitoksessa varmistaakseen tuoreuden. Medik8 erikoistuu ammattimaisesti tehokkaisiin tuotteisiin, joiden hoitotulokset vahvistetaan tieteellisin menetelmin. Tuotteet on suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle, aknehoitoon, punoittavalle iholle, hyperpigmentaation hoitoon ja kuivalle iholle.

Tuotesarjan omille sivuille.

Sebamedin raaka-aineet ovat farmaseuttista laatua, mikä tekee sarjasta laadukkaan ja luotettavan. Sarjan tuotteissa on sama pH-arvo 5,5 kuin terveellä iholla, mikä tukee ihon luonnollista tasapainoa ja estää haitallisten bakteerien lisäätymistä. Sebamed sopii myös erityisherkän ja vaurioituneen ihon hoitoon.

Tuotesarjan omille sivuille.

Jo 60 vuoden ajan ranskalaisen SVR-dermokosmetiikkasarjan intohimona on ollut tarjota herkälle iholle dermatologisia ratkaisuja korkeilla aktiiviainepitoisuuksilla. Juuri optimaaliset aktiiviainepitoisuudet takaavat nopeita ja näkyviä tuloksia. SVR:n tuotteet ovat saavuttaneet sekä ihotautilääkäreiden että tyytyväisten asiakkaiden luottamuksen yli 47 maassa ympäri maailmaa. SVR kasvaa nopeasti, mutta silti se pysyy uskollisena arvoilleen - eettinen lähestymistapa, luotettavuus, huippulaatu ja ekologisuus.


Tuotteet eivät sisällä kiistanalaisia ainesosia ja ne testataan riippumattomassa laboratoriossa hormonihäiritsijöiltä. Tuotteet ovat turvallisia ja tehokkaita käytössä ja sopivat myös herkimmälle iholle.


Look good feel good!

 

Tuotesarjan omille sivuille.

Vichyn ihonhoitosarjan kaikkien tuotteiden pohjana on mineraalipitoinen Vichy Thermal Spa -lähdevesi, joka kumpuaa Ranskan vulkaaniselta alueelta ja voimistaa ihoa. Sarjasta löytyy apu jokaiselle ikävaiheelle tyypillisten iho-ongelmien, kuten ihon pintakuivuuden ja ryppyjen syntymisen, ennaltaehkäisyyn ja korjaamiseen, minkä lisäksi se sisältää tuotteita myös normaalin ihon jokapäiväiseen hoitoon. Vichyn tuotteissa yhdistyvät turvallisuus ja tehokkuus, ja ne auttavat tekemään ihosta hyvinvoivan ja elinvoimaisen.

Tuotesarjan omille sivuille.

Yhteystiedot

Kalasataman apteekki

Hermannin rantatie 5

00580 HELSINKI

(09) 7744 850

info@kalasatamanapteekki.fi

Aukioloajat

Maanantai 09:00 - 21:00

Tiistai 09:00 - 21:00

Keskiviikko 09:00 - 21:00

Torstai 09:00 - 21:00

Perjantai 09:00 - 21:00

Lauantai 10:00 - 19:00

Sunnuntai 12:00 - 18:00